Our Neighbours Have Painted Their House…

…and I really don’t know what to think of it…

Muurschildering 1a

Muurschildering 2

Muurschildering 3
Muurschildering 6
Muurschildering 7

Muurschildering 8
Muurschildering 9

Onze buren zijn een leuk jong stel, maar ze hebben ons nooit iets gevraagd. Niemand was geïnformeerd en ze hebben geen vergunning van de gemeente. En ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik vind het erg onbeleefd en opdringerig wat hier gebeurd is, het voelt alsof een vreemde je huis binnendringt en een schilderij in je kamer ophangt wat je zelf niet uitgekozen hebt. Vanuit onze woonkamer kijken wij uit op deze afbeelding, maar onze buren zien er niets van. Ik vind de kleurencombinatie lelijk maar weet nog niet wat ik ga doen, misschien kan ik ze overhalen tot grijstinten over te gaan? Of zal ik die vervelende buurvrouw worden die het conflict aangaat? Ik weet het nog niet.

Over ien smits

"Oops...wrong planet..."
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Our Neighbours Have Painted Their House…

 1. Jan Jaap zegt:

  Misschien een paar bomen aan jouw kant van de erfgrens zetten met een lichte kroon, zodat je zicht op het ‘kunstwerk’ gefilterd wordt, maar het geen donkere muur wordt.

  • ien smits zegt:

   Dat kan helaas niet, wij hebben geen voortuin, alleen plantenbakken op de stoep en een klein geveltuintje. Het is een oude wijk met smalle straatjes en smalle stoepjes, eigenlijk nergens ruimte voor.

 2. Wees blij dat er nog mensen zijn die deze door economische principes steeds lammer wordende wereld nog een beetje kleur willen geven. Aan zuurpruimerij hebben we niets..

 3. Vlierbloesem zegt:

  Had jij die saaie donkere muur gekozen, als je er iets over te zeggen zou hebben gehad, ooit, toen die huizen daar neergezet werden?

  Vond je de donkere muur mooi?
  Of ben je er nu eenmaal aan gewend geraakt en hou je niet van verandering?

  • ien smits zegt:

   Ach, we wonen hier al 20 jaar en die muur verandert steeds, wij hebben jaren tegen een heel lelijke graffiti aan zitten kijken, ik was best blij met die grijze muur omdat planten er zo mooi tegen uitkomen en ik een man heb die niet goed tegen daglicht kan. Nou is het ook stukken lichter bij ons in huis, maar we houden gewoon de gordijnen dicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s