Hoogopgeleide Voedseltechnologen,

Genetisch Manipulatoren en Gewasveredelingsproductenontwikkelaars:

Wat ontzettend knap dat jullie,
na al die jaren van harde labeur,
elke vorm van smaak,
maar dan ook echt èlke vorm van smaak,
uit ons prachtigogend fruit
weggemanipuleerd hebben.
Jullie hebben jullie waardevolle bijdrage aan de maatschappij geleverd.

Maar daarom daag ik jullie uit, anders gaan jullie je maar vervelen:
wat als jullie nou eens al die mooie, verlorengegane smaakstofjes weten te isoleren en terug te kweken in die zure bommen die jullie “aardbei” noemen, terug naar de oer-aardbei als het ware, is dat niet spannend?

Ik geef gratis advies.
Want Oma weet nog hoe een aardbei hoort te smaken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

11 reacties op Hoogopgeleide Voedseltechnologen,

  1. En vergeet de geur en de voedingswaarde niet te vermelden! Van minimaal, via nihil naar nauwelijks en ziekmakend!

    • kat zegt:

      En maar suiker en zout toevoegen om nog een beetje wat te proeven…

      Ik heb gisteren een dijk rood fruit gekocht op de markt, aalbessen, aardbeien, frambozen en zwarte bessen, allemaal even zuur en de aardbeien rotten onder je handen weg, smaken naar azijn.
      Heb er nou, met een berg suiker en jam, vruchtenyoghurt van gemaakt.
      “Zonde om weg te gooien” hoor je dan te zeggen…

      • Voor een beetje echt voedsel moet je diep in de buidel tasten. Gezondheid moet wat kosten! En dan nog weet je niet wat er allemaal uit de lucht op je eten en in de grond terechtkomt.
        Wat een schande hè? En vooral zo ongelooflijk dom omdat ze, die malloten,toch zelf ook deel uitmaken van onze hele voedselketen!
        Ikke nie begrijpe…

  2. Pingback: Ik vind haar leuk, maar ik begrijp haar niet | katskleuren

  3. Pingback: Boeren weten natuurlijk ook niet meer | katskleuren

  4. kat zegt:

    Naschrift:
    zelfs de yoghurt was niet te vreten en heb ik weggegooid.

    • Margarine in een hardplastic knijpfles met bijschrift: “met de smaak van roomboter”.
      Radijsjes die zoet smaken, vleeswaren die allemaal naar hetzelfde zuur smaken, en salades veel te zout. Nauwelijks nog volle onbewerkte producten te vinden als kwark en yoghurt, maar een schaamtevolle keuze aan lightzooi en kleurstoffen, die op toegevoegd fruit moeten lijken.
      Weg ermee. Trek maar door de plee.

      • kat zegt:

        Precies!!!
        “Bak- en braadproduct”, zoiets vreet je toch niet???
        Vorige week nog smakeloze radijsjes weggegooid.
        En een tijd geleden een boze man bij de Jumbo:
        “Waar staat nou verdomme de gewone yoghurt?!?”
        Ik kan nergens meer goeie yoghurt vinden.

        Voedsel RIP.

  5. Pingback: Maak van Boerenbedrijven Nutsbedrijven!!! | katskleuren

  6. Pingback: Gelukkig gaan kinderen van voedseltechnologen ook gewoon dood aan kanker | katskleuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s